Gastenboek

Lees hier wie je voor zijn gegaan, ben jij de volgende?

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
98 berichten.
Wouter
Autorijschool Herlaar is een goede rijschool ik ben bij hem gekomen na dat ik bij een andere rijschool gezakt was, toen ik bij herlaar kwam voelde ik me direct op me gemak, hij heeft me goede lessen gegeven waardoor ik snel weer kon afrijden en waardoor ik nu me rijbewijs heb dus ik ben heel erg tevreden over de rijschool een echte aanrader!!
Anne-Lotte
Een super goede rijschool! Marcel blijft altijd rustig en heeft mij met véél meer zelfvertrouwen op de weg laten rijden! In één keer geslaagd! Heel erg bedankt, ik raad deze rijschool aan iedereen aan!
Liza Wiecherink
Erg leuke rijschool. Kan ook theorielessen nemen wat mij erg heeft geholpen.
Souverain Nyudi
Een hele goeie rijschool.Ik kreeg goeie begeleiding en uitleg.Heel vaak geprobeerd bij andere rijscholen en examen lukte niet,maar nadat ik hier rijles heb gehad ben ik gelijk geslaagd.Ik ben hier heel erg dankbaar voor.
Annemette Seubring
Na 3 jaar worstelen met rijles de keuze gemaakt om over te stappen naar rijschool Herlaar. Geen moment spijt van gehad, nuttige en duidelijke rijlessen gehad, waardoor het me toch nog gelukt is om mijn rij-examen te halen.
Serait
Geduldig, duidelijk,helder en scherp dat is Marcel. Een van de beste rijscholen in Assen. Bedankt Marcel.
Anouk de Boer
Goede rijschool! Duidelijke uitleg over theorie en in de praktijk, ik heb met plezier de lessen gevolgd en mijn rijbewijs kunnen halen!
valentina munoz franco
Yes, ook ik ben zojuist geslaagd voor mijn rijbewijs. Het is een super rijschool! Je krijgt super handige aanwijzingen en tips! Je voelt je erg op je gemak bij rijschool Herlaar. Zeker om anderen aan te raden!!?
Jay Helder
Het nieuwe jaar goed begonnen met het behalen van mijn rijbewijs, allemaal dankzij Marcel! Autorijschool Herlaar raad ik iedereen aan
Sanjay
Een goede rijsschool die rekening houdt met de persoon en zijn rijvaardigheden. Marcel is erg duidelijk en helder in zijn uitleg en neemt de tijd voor je wat mij enorm heeft geholpen om mijn theorie en praktijk zonder zorgen te behalen. Bij deze wil ik Marcel heel erg bedanken voor zijn vertrouwen,inzet en wens ik hem en zijn gezin een mooi en succesvol 2017 toe!!Groet Sanjay

Adres

Autorijschool Herlaar
Baanderheugte 16
9403 HL Assen

Contact

Telefoon: 06 4131 5414
Email: info@autorijschool-herlaar.nl

Algemeen

KvK nummer: 55245595
BTW nummer: NL194069370B01
RegioBank: IBAN NL80RBRB0852127006
CBR-nummer: 8381Z2