Over ons

Mogen wij ons even voorstellen

Autorijschool Herlaar Assen

Autorijschool Herlaar is gevestigd in Assen en heeft kwaliteit, professionaliteit, lage lesprijzen en goede service. Er wordt rijles gegeven in Assen, Bovensmilde, Vries, Rolde en omgeving.

Samen met je instructeur bepaal je het aantal rijlessen en plannen we het examen. De praktijklessen duren 60 minuten. Het is mogelijk meerdere rijlessen per week te volgen of lessen van 1 ½ of 2 uur te volgen. Je wordt van huis of van een andere plaats opgehaald en teruggebracht. Je rijdt tijdens het lessen altijd in dezelfde lesauto en met dezelfde instructeur. De lesauto is rookvrij en voorzien van de modernste technieken zoals airconditioning en cruise control.

De lesuren worden helemaal aan jou aangepast, veel leerlingen willen langer achter elkaar rijden zodat je veel meer ervaring opdoet. Heel gunstig is dan dat je niet hoeft te wennen aan de auto, in tegenstelling tot maar 1 uur per week te rijden, waardoor er meer tijd is om het nieuwe lesonderdeel te leren. De lestijden zijn heel flexibel, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds kan er gereden worden.

TIP: heb je een tussen uur van school, 1 uur of misschien zelfs 45 minuten, ook dan kan je tussen door een rijles nemen! Je stapt gewoon in bij je school en komt er ook weer terug, zo kan je heel gemakkelijk gebruik maken van je vrije uurtjes.

Er wordt gebruik gemaakt van een opbouwende leskaart waarop je snel kunt zien hoever je met je opleiding bent gevorderd, waar de volgende les over gaat en waar extra aandacht voor nodig is, vervolgens worden deze met jou besproken.

Rijlessen zijn leuk, spannend en voor sommige mensen misschien zelfs een beetje eng. De één heeft aan twintig lessen genoeg, de ander doet er iets langer over. Toch is ieders doel hetzelfde; zo snel mogelijk dat rijbewijs halen. Bij Autorijschool Herlaar wordt er alles aan gedaan om dit doel te verwezenlijken. Wij bieden de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. In een ontspannen sfeer gaan we samen aan de slag om jou voor te bereiden op het examen. Maak nu kennis met Autorijschool Herlaar door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Bij onze rijschool word je volgens de nieuwste lesmethodes geduldig begeleid en voorbereid op het examen om te laten zien dat jij Vlot, Veilig en Zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen. Om de slagingskans voor het praktijkexamen te vergroten is het mogelijk om een tussentijdse toets te volgen.

Om je autorijbewijs te halen, moet je eerst een theoriecertificaat behalen voordat je het praktijkexamen mag doen. Er zijn 2 mogelijkheden om je voor te bereiden op dit theorie-examen. Als eerste kan je zélf de stof doornemen middels een theorieboek, of je koopt bij Autorijschool Herlaar een internetpakket van iTheorie waarmee je een interactieve cursus volgt via het internet wanneer het jou uitkomt. Uiteraard kan je ook bij je instructeur terecht met al je vragen!

CBR theorie-examen oefenen op iTheorie.nl
Oefenen voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. De theorie opleiding bestaat uit een compleet lesboek, maar liefst 50 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet.

Boek + toetsen + examens + veel meer…
iTheorie is een complete digitale theorie opleiding. De opleiding bestaat uit een compleet lesboek met na elk hoofdstuk een toets, oefen theorie-examens en, afhankelijk van het rijbewijs, trainingsfilms om de gevaarherkenning te leren begrijpen en de volledige praktijkinstructie in 3D animaties.

Visuele interactieve theorieopleiding
U beschikt over een compacte interactieve theorie opleiding volledig gericht op visualisatie met niet meer tekst dan beslist nodig is. Vele malen sneller en gemakkelijker leren en beter onthouden. Je koopt een complete theorieopleiding volgens het CBR-model, plus alle extra trainingen voor slechts € 35,- via je instructeur.

Via je rijinstructeur kan je het online theoriepakket kopen of een boekenpakket voor € 35,-

Adres

Autorijschool Herlaar
Baanderheugte 16
9403 HL Assen

Contact

Telefoon: 06 4131 5414
Email: info@autorijschool-herlaar.nl

Algemeen

KvK nummer: 55245595
BTW nummer: NL194069370B01
RegioBank: IBAN NL80RBRB0852127006
CBR-nummer: 8381Z2