Gratis proefles

Bij Autorijschool Herlaar is de eerste rijles altijd gratis

Gratis proefles

Bij Autorijschool Herlaar is de eerste rijles altijd gratis. Dit geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met je instructeur, de auto en het rijden zelf. Tegelijkertijd geeft dit de instructeur de mogelijkheid om jou beter te leren kennen. Op basis van deze eerste les probeert de instructeur in te schatten hoeveel lessen er nodig zijn. Deze proefles verplicht je tot niets. Wil je je meteen aanmelden? Stuur dan je gegevens via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen om een afspraak te maken. Geen mens is gelijk, niet iedereen heeft hetzelfde gevoel voor techniek, en de een leert nu eenmaal sneller dan de ander. Daarom bied Autorijschool Herlaar verschillende lespakketten aan.

Met een proefles wordt al snel duidelijk welk pakket het best bij jou past.

TIP: heb je een tussen uur van school, 1 uur of misschien zelfs 45 minuten, ook dan kan je tussen door een rijles nemen! Je stapt gewoon in bij je school en komt er ook weer terug, zo kan je heel gemakkelijk gebruik maken van je vrije uurtjes.

 

2todrive

2todrive rijschool herlaar
Je bent 17 en net je rijbewijs op zak, dat is natuurlijk helemaal geweldig! Maar wat nu? Veel rij-ervaring op doen is het beste en naast je zit een door jou zelf gekozen coach. Maar die moet jou natuurlijk niet gaan vertellen hoe je moet autorijden!!! Je hebt tenslotte je rijbewijs al gehaald, de rol van de coach is dus belangrijk voor een leuke en leerzame autorit.

Bij Autorijschool Herlaar in Assen bieden wij de mogelijkheid voor de toekomstige coach een training te volgen over de do’s en don’ts van een geschikte coach.
Kijk op www.2todrive.nl voor meer info.

 

Start your driving lessons here…

You’ll get:
– great discount offers on lessons
– a brand new Volkswagen Polo Bluemotion
– one-to-one tuition with no pick-ups en route
– high succes rate because of our effective and unique driving methode
– possibility to pay in installments
– driving tuition in the evening and during weekends
– no waiting time, start driving directly

B-License
Herlaar’s driving school has a variety of different course packages to choose from to obtain your B- license.

When you have your first introductory driving lesson, your instructor can help you with advice about which package might suit you.

Adres

Autorijschool Herlaar
Baanderheugte 16
9403 HL Assen

Contact

Telefoon: 06 4131 5414
Email: info@autorijschool-herlaar.nl

Algemeen

KvK nummer: 55245595
BTW nummer: NL194069370B01
RegioBank: IBAN NL80RBRB0852127006
CBR-nummer: 8381Z2