Gastenboek

Lees hier wie je voor zijn gegaan, ben jij de volgende?

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
99 berichten.
Eva
Bedankt voor de leuke rijlessen! Dankzij Marcel ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs en auto theorie.
Jeremy
Marcel is een goede instructeur en legt alles duidelijk uit. Ik heb heel veel geleerd tijdens de rijlessen. Ik vind het fijn dat de lessen 60 minuten waren en dat je niemand naar huis hoeft te brengen. Dit is iets waar Autorijschool Herlaar zich echt in onderscheidt. Dankje Marcel dat je mij hebt begeleid bij het halen van mijn rijbewijs.
Julian
Bedankt voor de leuke en leerzame lessen !!
Sven Korhorn
Harstikke goede rijschool. Marcel is een hele goede instructeur waar je heel goed van kan leren. Hij blijft altijd heel ontspannen en rustig maakt niet uit wat er gebeurd. Hij spreekt altijd met je door zodat je ervan leert en gaat het liefst het gelijk een tweede keer met je doen om te zorgen dat je het helemaal snapt. Ik heb leuke lessen met marcel gehad en echt een aanrader voor iedereen! Bedankt!
Hannah van Bussel
Super ervaring. Lessen waren altijd leuk en leerzaam. Marcel blijft ontspannen ook al gaat er een keer wat mis. Daardoor was ik altijd op m'n gemak. Verder goede en positieve begeleiding naar het examen toe, dus in 1 keer geslaagd :D. Nog heel erg bedankt! Groetje Hannah
Remon Meijer
Een ontzettend goede rijschool met leuke/leerzame lessen en de juiste ondersteuning hierbij. Mijn rijbewijs gehaald dankzij de instructies en hulp van rij-instructeur Marcel, altijd open voor vragen, feedback en advies super! De lessen blijven mij goed bij zelfs nu ik mijn rijbewijs heb en met de ervaringen die ik heb opgedaan kan ik er alleen maar positief op terug kijken. Bedankt Marcel / Rijschool Herlaar !!
Bionda
Bedankt voor de goede en gezellige lessen. In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, dus een top rijschool! Ik raad iedereen aan om bij autorijschool herlaar in assen te gaan lessen.
Mark Bax
Beste Marcel, Ontzettend bedankt voor de goede hulp begeleiding en leuke rijlessen! Autorijschool Herlaar heeft mij ontzettend geholpen om over mijn faalangst heen te komen! Hij heeft mij in mijzelf laten geloven, en met deze begeleiding ben ik in 1x geslaagd! DIt had ik nooit verwacht. Nog veel succes de komende jaren en ik hoop dat nog vele mogen slagen dankzij jouw rijlessen! Een echte aanrader!!
Linda
Ik heb goede, leerzame en gezellige lessen gehad en ik ben daardoor in 1x geslaagd! Bedankt Marcel!
Remco Fröling
Marcel heel erg bedankt voor alle rijlessen. Bedankt voor alle expertise en de begeleiding! Je bent echt een super rijschoolhouder! Groeten Remco Fröling

Adres

Autorijschool Herlaar
Baanderheugte 16
9403 HL Assen

Contact

Telefoon: 06 4131 5414
Email: info@autorijschool-herlaar.nl

Algemeen

KvK nummer: 55245595
BTW nummer: NL194069370B01
RegioBank: IBAN NL80RBRB0852127006
CBR-nummer: 8381Z2