Gastenboek

Lees hier wie je voor zijn gegaan, ben jij de volgende?

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
104 berichten.
Yoeri van Achteren
Thanks Marcel ! Het waren leuke en leerzame lessen waar ik veel aan heb gehad !
Janna
Ik had nooit verwacht dat ik mijn rijbewijs zou halen. De angst had het overgenomen. Maar op aandringen van mijn vriend kwam ik bij Marcel terecht. En ineens was er een mogelijkheid dat het misschien toch wel zou kunnen. En jawel, dankzij Marcel heb ik nu in 1x mijn rijbewijs gehaald!! Super bedankt voor alles!!
Louis van Eck
Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!! Heb er veel aangehad, en dat je me zo goed hielp en rustig bleef als ik een fout maakte!
Danny
Dank je Marcel! Voor het eerst ben ik autorijden leuk gaan vinden. Dat had ik van te voren niet kunnen bedenken. Tot ooit op de snelweg!
Robin van Sluys
Bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Fijn dat je altijd kalm blijft en duidelijk vertelt wat er moet gebeuren. Ook ik ben dankzij jou in 1x geslaagd
Eva
Bedankt voor de leuke rijlessen! Dankzij Marcel ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs en auto theorie.
Jeremy
Marcel is een goede instructeur en legt alles duidelijk uit. Ik heb heel veel geleerd tijdens de rijlessen. Ik vind het fijn dat de lessen 60 minuten waren en dat je niemand naar huis hoeft te brengen. Dit is iets waar Autorijschool Herlaar zich echt in onderscheidt. Dankje Marcel dat je mij hebt begeleid bij het halen van mijn rijbewijs.
Julian
Bedankt voor de leuke en leerzame lessen !!
Sven Korhorn
Harstikke goede rijschool. Marcel is een hele goede instructeur waar je heel goed van kan leren. Hij blijft altijd heel ontspannen en rustig maakt niet uit wat er gebeurd. Hij spreekt altijd met je door zodat je ervan leert en gaat het liefst het gelijk een tweede keer met je doen om te zorgen dat je het helemaal snapt. Ik heb leuke lessen met marcel gehad en echt een aanrader voor iedereen! Bedankt!
Hannah van Bussel
Super ervaring. Lessen waren altijd leuk en leerzaam. Marcel blijft ontspannen ook al gaat er een keer wat mis. Daardoor was ik altijd op m'n gemak. Verder goede en positieve begeleiding naar het examen toe, dus in 1 keer geslaagd :D. Nog heel erg bedankt! Groetje Hannah

Adres

Autorijschool Herlaar
Baanderheugte 16
9403 HL Assen

Contact

Telefoon: 06 4131 5414
Email: info@autorijschool-herlaar.nl

Algemeen

KvK nummer: 55245595
BTW nummer: NL194069370B01
RegioBank: IBAN NL80RBRB0852127006
CBR-nummer: 8381Z2