Gastenboek

Lees hier wie je voor zijn gegaan, ben jij de volgende?

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
104 berichten.
Remon Meijer
Een ontzettend goede rijschool met leuke/leerzame lessen en de juiste ondersteuning hierbij. Mijn rijbewijs gehaald dankzij de instructies en hulp van rij-instructeur Marcel, altijd open voor vragen, feedback en advies super! De lessen blijven mij goed bij zelfs nu ik mijn rijbewijs heb en met de ervaringen die ik heb opgedaan kan ik er alleen maar positief op terug kijken. Bedankt Marcel / Rijschool Herlaar !!
Bionda
Bedankt voor de goede en gezellige lessen. In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, dus een top rijschool! Ik raad iedereen aan om bij autorijschool herlaar in assen te gaan lessen.
Mark Bax
Beste Marcel, Ontzettend bedankt voor de goede hulp begeleiding en leuke rijlessen! Autorijschool Herlaar heeft mij ontzettend geholpen om over mijn faalangst heen te komen! Hij heeft mij in mijzelf laten geloven, en met deze begeleiding ben ik in 1x geslaagd! DIt had ik nooit verwacht. Nog veel succes de komende jaren en ik hoop dat nog vele mogen slagen dankzij jouw rijlessen! Een echte aanrader!!
Linda
Ik heb goede, leerzame en gezellige lessen gehad en ik ben daardoor in 1x geslaagd! Bedankt Marcel!
Remco Fröling
Marcel heel erg bedankt voor alle rijlessen. Bedankt voor alle expertise en de begeleiding! Je bent echt een super rijschoolhouder! Groeten Remco Fröling
Roger
Heb nu al een tijdje mijn rijbewijs. En ik heb dit te danken aan de beste instructeur van Assen. Marcel neemt echt de tijd voor je. Tijdens het rijden hangt er een hele ontspanne dan wel relaxte sfeer. Maar dat neemt niet weg dat hij je ondertussen veel leert en scherp maakt. Dus als je nog opzoek bent naar een goeie rijschool kun je stoppen met zoeken en beginnen met bellen naar Marcel!
Kyona
Ik heb altijd gezellige en goede rijlessen gehad. Marcel blijft altijd rustig en legt het je zo vaak mogelijk uit als nodig, bedankt voor alles!
Gillian
Marcel is een erg behulpzame en rustige rijinstructeur ,hij oefent net zolang met je tot je het super goed kan . hij sleepte je er altijd doorheen ook als je even niet meer wist hoe je het voor elkaar moest krijgen. Top rijschool
Sara
Rijlessen bij Marcel waren een zeer leerzame en leuke ervaring. Ondanks dat ik niet altijd mijn zenuwen in bedwang kon houden bleef Marcel altijd behulpzaam en vol begrip. En dankzij dit allemaal ben ik uiteindelijk toch geslaagd! Top rijschool, top instructeur, top ervaring!
Lynn
Today i passed my driving exam and that was possible with the help of my instructor. Thank you Marcel for your patience,flexibility and sharing ideas and technique to make everything easier than i expected, and also because of that i did it in one time.....superrr bedankt. Best wishes in 2016

Adres

Autorijschool Herlaar
Baanderheugte 16
9403 HL Assen

Contact

Telefoon: 06 4131 5414
Email: info@autorijschool-herlaar.nl

Algemeen

KvK nummer: 55245595
BTW nummer: NL194069370B01
RegioBank: IBAN NL80RBRB0852127006
CBR-nummer: 8381Z2