Gastenboek

Lees hier wie je voor zijn gegaan, ben jij de volgende?

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
99 berichten.
Erik Siepelinga
Marcel, bedankt voor de leuke lessen! Vond het nooit erg om rijles te hebben aangezien je weet dat Marcel je het idee gaat geven dat je fouten mag maken waardoor je op de snelste manier leert.
Claudia Veeninga
Marcel super bedankt voor de leuke tijd samen in de auto 😉 😉 dankzij jouw heb ik mijn rijbewijs en ben ik eeeeen heeel ervaring rijker hihi 😉 x
daan
heel erg bedankt marcel! je begeleid iedereen heel goed tijdens je rijlessen heel er rustig. een heel goede aanrader om je rijles te doen.
Robin
Marcel Herlaar is een erg goede intructeur. Erg gezellig gehad! En hij heeft heel veel geduld en begeleid goed. Ik ben erg blij dat ik bij hem heb gereden en dat ik nu ben geslaagd. Niet dat het een straf was om wekelijks met Marcel in de auto te zitten hoor! Bedankt! Robin
Lorenzo
Heb superfijne lessen gehad! Af en toe een lolletje in de auto en dat is heel fijn. Hij begeleid je ook heel goed en als je bijzonderheden hebt of je wilt onverwachts lessen wilt hij altijd wel iets proberen te regelen, daar doet hij niet zo moeilijk over. Ik zou zeker mensen aanraden om bij Marcel te lessen. Het is ook gewoon leuk om bij hem te lessen. Groetjes Lorenzo
Margriet
Bedankt voor de leuk en leerzame lessen die je aan mij hebt gegeven. Hierdoor ben ik ook in 1x gelslaagd!!
Anastasia
I got my license today...I passed from first time.All credit goes to my instructor, Marcel . He has a very calm approach towards his driving lessons and ensures that the individual is very comfortable while driving. Thank you for the wonderful job !!!
Jozua
11 lessen en een spoedcursus van 3 weken waren nodig voor mijn rijbewijs. Marcel bedankt voor je goede begeleiding. In 1x geslaagd met dank aan Autorijschool Herlaar in Assen!
Twan Mulder
Super bedankt Marcel voor alle leuke lessen! Echt een aanrader om bij hem rijles te gaan nemen.
Jan rolf
Ik heb een hele leuke tijd achter het stuur gehad. Veel gezien veel meegemaakt en nog veel meer geleerd, ik heb het dan wel niet in een keer gehaald maar dat lag dan toch meer aan mezelf. Marcel heel erg bedankt en veel geluk verder met de rijschool.

Adres

Autorijschool Herlaar
Baanderheugte 16
9403 HL Assen

Contact

Telefoon: 06 4131 5414
Email: info@autorijschool-herlaar.nl

Algemeen

KvK nummer: 55245595
BTW nummer: NL194069370B01
RegioBank: IBAN NL80RBRB0852127006
CBR-nummer: 8381Z2