Gastenboek

Lees hier wie je voor zijn gegaan, ben jij de volgende?

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
101 berichten.
Seyamaila
Autorijschool Herlaar is echt een aanrader! Marcel blijft altijd rustig, is erg flexibel en altijd op tijd ^^
Remmert
In 1x geslaagd. super blij mee. Marcel legt alles erg duidelijk uit en is altijd heel relax. Zou iedereen rijschool Herlaar aanbevelen. Remmert
Marthijn baas
Ik heb veel geleerd bij Marcel alleen jammer dat ik examen stress had, maar ben uiteindelijk toch geslaagd. Marcel is zeker een aanrader voor wie een goeie en goedkope rijschool zoekt.
Maryam
Dankjewel Marcel voor de fijne tijd. Heel veel geleerd en gelukkig in 1x geslaagd. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan. Marcel legt alles rustig uit en is altijd op tijd.
Jarno
In 1x geslaagd bij Marcel. Heel veel geleerd, Marcel is rustig en duidelijk met uitleggen. Altijd op tijd en vond het altijd heel prettig dat ik niemand moest ophalen of wegbrengen. Echt een aanrader voor iedereen die een goede rijschool zoekt!
Djamilla
Een hele fijne lestijd gehad bij Marcel Herlaar! Op een hele ontspannen manier les gehad en waar ik veel plezier had met rijden. Ben goed klaargestoomd voor allerlei soorten situaties! Heel erg bedankt Marcel!
Wim Knap
Een Super rijschool! Zeker een aanrader !! Heb met heel veel plezier mijn rijopleiding gedaan! Autorijschool herlaar bedankt voor de toffe opleiding!!!
Rowan Dekker
Marcel Herlaar is een uitstekende rij instructeur die op een duidelijke en vriendelijke manier lesgeeft. Als je fouten maakt legt hij rustig uit wat er verkeerd ging en hoe het beter kan, in plaats van dat je een boze of geΓ«rgerde reactie krijgt (wat ik bij andere rij instructeurs wel heb meegemaakt). Ik kan hem iedereen aanbevelen πŸ™‚
Martijn Visser
Super rijschool met erg gezellige en leerzame lessen!
Martin Kolie
Ik had maar 11 lessen in 5 dagen nodig om mijn rijbewijs te halen. Marcel was een erg fijne instructeur, hij had geduld en was motiverend. Ik heb de lessen bij Marcel als erg prettig ervaren en heb heel veel geleerd in een korte tijd. Super! Heel erg bedankt!

Adres

Autorijschool Herlaar
Baanderheugte 16
9403 HL Assen

Contact

Telefoon: 06 4131 5414
Email: info@autorijschool-herlaar.nl

Algemeen

KvK nummer: 55245595
BTW nummer: NL194069370B01
RegioBank: IBAN NL80RBRB0852127006
CBR-nummer: 8381Z2